Design Implementering Service - bringe dit design Hjem til TypePad

Mange organisationer - fra skoler til ikke-overskud til store virksomheder - har deres blogs med TypePad og ønsker at matche bloggens design til deres hjemmeside. Eller de kan have udviklet et nyt design, men er ikke sikker på hvordan man gennemfører det på TypePad. Det er her TypePad One's Design Implementering Service kommer ind i billedet

Omkostningerne for denne service afhænger af kompleksiteten af ​​dit design, så når du tilmelder dig, vil vi nødt til at se din hjemmeside eller en mock-up, som du giver, så vil vi give dig et tilbud. Omkostningerne er baseret på en $ 200/hour sats. Vi har brug for dig til at give grafik og andre billeder, der skal anvendes i designet.

Vi elsker Design Implementering tjenesten, fordi disse er ofte de mest komplekse designs vi gør, og vise, hvad TypePad er i stand til at støtte. Har ikke tror, ​​du kunne gøre dit design på TypePad? Du kan blive overrasket!

Hvis du gerne vil matche din blog til din hjemmeside, eller bare har en virkelig flot design du har oprettet, som du vil bruge på TypePad, tjek vores Design Implementering Service i dag!

Ingen kommentarer: