Vind en $ 25 gavekort!


Tilmeld dig Ellen Meister's mailing liste, og du kan vinde en $ 25 gavekort!
Ellen Meister har en spændende ny bog, der kommer ud næste år, og hun ønsker at holde dig ajour med nyheder. Så hun har et særligt tilbud ... tilmeld dig for hendes mailing liste nu, og du vil automatisk blive optaget i en tegning for en $ 25 amazon.com gavekort.
Bare klik her, udfyld formularen, og husk at klikke sig igennem, når du får e-mailen. Det var det. Ellen sender kun et par opdateringer om året, så du vil ikke blive bombarderet. I øvrigt mener jeg, du ønsker at høre om hendes gennembrud roman, den anden Life (Putnam/2011), der er allerede ved at blive stor tidligt brummer.

Slog som \ "Jodi Picoult opfylder The Time Traveler's Wife, \" DEN ANDEN LIFE fortæller historien om en forstæder mom venter sit andet barn, der opdager, at hun måske kunne slippe igennem en portal til det liv, hun ville have haft, hvis hun aldrig blev gift. Når en rutinemæssig sonagram afslører uventede problemer, hendes sorg lokker hende til at flygte til det liv, kunne have været ... hvor hun opdager, at hun opholdt sig med sin neurotiske ex-kæreste, og at hendes mor, der har begået selvmord adskillige år før, er meget levende.


\ "Gribende! En virkelig fascinerende historie om kærlighed, tab og et magisk sted midt imellem. \"
-Beth Harbison, New York Times bestseller forfatter håb i en JAR \ "Spændende, stimulerende, original, uforudsigelige, skræmmende, helt engagerende - den anden LIFE mindede mig, hvorfor jeg elsker at læse. Ellen Meister er forfatter med en ubegrænset fremtid . \ "-Michael Palmer, New York Times bestseller forfatter af den anden udtalelse, og DEN SIDSTE kirurg \" I hendes medrivende gennembrud roman, det andet Liv, går begavede historiefortæller Ellen Meister ikke bare kigge ind på en ung mor, som strækker mellem kærlighed og tvivl, hun blæser det op med en historie om en, der højde for to parallelle universer, hver med sine egne farefulde beslutninger. Det er en modig og ærlig udforskning af den vanskelige grænserne for barsel, som vil gøre læserne mon Meister efter dem med en sonde og følte deres racing hjerte og håb. Hvis du nogensinde har sekund gættet det største beslutninger i dit liv (og som ikke har), det andet Liv er en fængslende hyldest til spørgsmålet, er kærlighed besejre alt? \ "-Saralee Rosenberg, Forfatteren af kære nabo, Drop Dead og skæbne og MS. FORTUNE
\ "Ellen Meister gør et stort spring mod det litterære i det andet Liv, en bog, hvor \" Hvad nu hvis \ "bliver den mest magtfulde spørgsmål i verden. Dette er den tankegang, kvindens strand læse, en kærlighedshistorie til den moderne familie, skrevet med en dyb og dejlig forståelse for mødre og døtre og de ofre, de vil gøre for hinanden. \ "
-Joshilyn Jackson, New York Times bestseller forfatter af den pige, der stoppede SVØMNING
\ "DEN ANDEN Life er en provokerende og enestående fortælling om vejen ikke er truffet. Ellen Meister sætter en magisk, mesterlig spin på en af mine foretrukne spørgsmål: \" Hvad nu hvis? \ "Hvad nu hvis du tog begge veje? Du vil ikke ønsker at gå glip af denne one! \ "-Sarah Addison Allen, New York Times bestseller forfatter om pigen, der jagtede MOON
\ "Jeg elskede denne følelsesmæssige kraftcenter af en roman, der beder en dristig \" hvad nu hvis. \ "Og formår at være så charmerende og sjov, da det er tankevækkende og bevægende. Brava, Ellen Meister! \"
-Melissa Senatet, forfatter til SEE JANE dato og SECRET FOR JOY

Ingen kommentarer: