Hamas-stoetter NY pol definerer racisme vejen Islam definerer blasfemi

Racisme bruges til at blive defineret (og bør defineres) som opposition til personer eller ting, på grund af deres race oprindelse. Hvordan tiderne har ændret sig. Fra Udenfor ringvej: Tidligere Black Panther Charles Barron, byens rådmand fra Brooklyn, siger kun en racist ville forbyde vuvuzelas. Som han aldrig havde hørt om 30 sekunder earlier.Barron argumentation? IF vuvuzelas har en sort baggrund, SÅ modstand mod vuvuzelas er racist. Intet om, hvorvidt oppositionen har noget at gøre med race: Helt det racistiske, fordi hvis det er noget, der kommer ud af vores kultur, det er i vores land Sydafrika, så har vi en ret, og du er nødt til at vedtage til tir kultur ande traditioner i det land,'s vært for spil. Helt det racistisk. Outrageous. Lad 'em blow.Barron bliver spøgefuld, men hans definition af racisme er gravalvorlig. At modsætte sig noget sort-associeret eller sort oprindelse er racisme. Du ved, på samme måde modsatrettede noget hvide mennesker gør, er racist. Har ikke at blevet Black Panther holdning, da de 60's?

Tilsyneladende mest racistiske forbud er på skyde pistoler i luften på nytårsaften. Det er racistisk mod sydamerikansk / indiansk afstamning, da det er dem, der gør det. Og det er racistisk mod hvide, fordi hvide opfandt pistol.

Selvfølgelig modstand mod vuvuzela har intet at gøre med race. De idiotiske noisemakers er bogstaveligt talt øredøvende: Forskerne sagde gennemsnitlige lyd engagementet i nærheden af to timer var 100,5 decibel og toppede med 144,2 decibel. Nationale standarder for støj på arbejdspladsen kræver høreværn for arbejdstagere, der udsættes til 85 decibel og above.For sammenligning en rundsav producerer 90-100 decibel, Jackhammer producerer 112, og en jet motor på 100 fod giver et lydtryk på 140 decibel.


Lighed med den islamiske definition af blasfemi

I Islam, kritik af den ortodokse islamiske doktrin er tolket som en kritik af Muhammed og er opkrævet som blasfemi (som ifølge sharia-loven vil blive straffet med døden). Gør en interessant parallel. Kritik af noget muslim er blasfemi. Kritik af noget sort er racisme.

Er ex-Panther Barron en muslim? Han siger ikke, men han har bestemt mange islamiske medarbejdere. Black Panthers var Black muslimer og Barron (sammen med andre semi-skjulte muslimer som William \ "Abu Zayd \" Ayers) er en af arrangørerne af Hamas-støtter Gaza flotille. Under alle omstændigheder virker Barron som en muslim, har set al kritik af hans side som hovedsagelig kriminelle. Bemærk den tillid, som Barron hævder hans perverterede definition af racisme. Den åbenlyse dobbeltmoral kommer ud muntert, selv uskyldigt. For ham er det helt logisk:



Dette er den tillid islam, med dens skamløs dobbeltmoral. Islam er at regere suverænt. Selv kritisere det er en forbrydelse. Tilsvarende nu for noget sort, som vi har set i de sidste halvandet år. Hvis man er imod Obamas socialistiske dagsorden, eller endog vuvuzela, du er en racist.


UPDATE: eaglewingz over på FA giver det rette eksempel: Hvis slaveri kom ud af sort / afrikansk kultur, så modsatrettede slaveri ville være racistisk. Gør perfekt sense.All indhold copyright © Alec Rawls, 2004 -. Ikke-kommercielt brug tilladt med tilskrivning. Kommerciel genudsendelse med tilladelse. Kontakt venligst alec@rawls.org.

Ingen kommentarer: