Forbedre, Innovate, og Inspire: The Power of Two


Trods årtiers fremskridt er byggebranchen i høj grad mandsdomineret. Navnlig forbliver byggefagene uforholdsmæssigt besat af mænd snarere end kvinder. En iøjnefaldende undtagelse er arkitekturen erhverv, hvor paritet nærmer sig efterhånden som flere og flere kvinder går ud fra prominente design og lederroller.

Den Eugene kapitel i National Association of Women in Construction (NAWIC) udgør et forum for kvinder, der er involveret lokalt i alle aspekter af byggeri. Jeg kom til at kende medlemmerne af denne aktive gruppe i min embedstid i bestyrelsen for den Byggeri Specifikationer instituttets (CSI) Willamette Valley kapitel tilbage i 90'erne. NAWIC og CSI har længe haft et kollegialt og gensidigt støttende forhold.

NAWIC medlemmer er involveret i kontrakt administration, projekt-og driftsstyring, teknik, samt hands-on handler. Organisationen har også været ekstraordinært aktive, dementerer sin relativt lille antal. Et godt eksempel er dets Block Kids begivenhed, NAWIC årlige konkurrence, der introducerer børn til byggebranchen.

Andet NAWIC program er dets kommende Mentoring Mixer. Målet med mikseren er til at matche op-and-coming kvinder i konstruktion med god mentorer, dem, de kan stole på, respekt, og forholde sig til. Mentoring er en frivillig, gensidig, selvstyret læring forholdet mellem to personer, som deler ansvar og ansvarlighed for at hjælpe en mentee arbejde hen imod opfyldelsen af ​​klare og veldefinerede mål.

Hvis du er en) kvinde, og b) involveret i byggeriet eller en universitetsstuderende i en konstruktion dur, NAWIC inviterer dig til at deltage i Mentoring Mixer. NAWIC veteraner vil hjælpe med at finde dig en "match" og giver retningslinjer for en formel mentorrelationen. Deltag NAWIC for en sjov aften, der kunne have en varig indflydelse på din faglige og personlige udvikling.

Interesseret? Kontakt Amanda Wilson på wicpartnership@gmail.com. Svar udbedes fra 7 Marts 2011.

Hvad: NAWIC's mentorordning Mixer

Hvornår: 9. marts 2011 - Social 17:30 - Mixer 6:00 til 08:00

Hvor: Boulevard Grill, 2123 Franklin Boulevard, Eugene

Pris: Gratis for ikke-medlemmer. 18 $ for NAWIC medlemmer.

Ingen kommentarer: