ED La District Court stoetter bestraebelserne TTAB's \ "ORCHID CREAM Vanilla \" Snowball beslutning

I den seneste kapitel i sneboldkamp over SnoWizard's registrering af varemærket ORCHID CREAM Vanilla for \ "aroma koncentrat til ikke-ernæringsformål, nemlig aroma koncentrat til barberet is konfekt, \" den amerikanske District Court for Eastern District of Louisiana har stadfæstede TTAB's beslutning [TTABloggedhere] finde varemærket rent beskrivende og annullering af registreringen. Sydlige Snow Manufacturing Co v. Snow guiden Holdings, Inc., Civil Action 16-9170 et al. (ED La).


Snowizard appellerede til CAFC fra bestyrelsens beslutning, men det sydlige Snow påberåbes 15 USC Sec. 1071 (b). Men den appellee har ret, senest 20 dage efter klagen, at påberåbe sig 1071 (b) for at fjerne appellen fra CAFC, der kræver, appellanten til at indgive en indsats i byretten. [Se TTABlog udstationering her].

Sydlige Snow flyttet til summarisk dom på SnoWizard's § 1071 (b) gennemgå påstand. SnoWizard fremførte, at det ikke var nødvendigt at fremlægge nye beviser, men kunne blot bede retten om at revidere TTAB afgørelsen.

... mens SnoWizard er korrekt, at det behøver ikke fremlægge nye beviser til støtte for sin § 1071 påstand, er det ikke desto mindre skal vise Retten, at der stadig er nogle spørgsmål at blive retsforfulgt for juryen eller i det mindste skal det påpege TTAB specifikke fejl, så enervate den ellers overbevisende vægt, mover håber at opsamle om summariske dom fra en gunstig TTAB afgørelse.
Retten fandt TTAB beslutning om at blive \ "velbegrundet, og de faktiske konklusioner, der skal godt suppported. \"

Den TTAB tydeligt forklaret beviser, som lagde den retlige standarder, det var ved hjælp, og resultaterne er ikke conclusory eller uden forklaring. Se Am. Arv, 494 F.2d på 10 N.4. Selv om beslutningen er helt sikkert ikke bindende for Domstolen, er beslutningen ikke desto mindre meget overbevisende og berettiget til en vis vægt. I det mindste, er Domstolen overbevist om, at TTAB beslutningen om, ORCHID CREAM Vanilla er tilstrækkelige beviser for sagsøgere at opfylde deres oprindelige byrde for summarisk dom, der udløser Sagsøgt forpligtelse til at skabe et spørgsmål om triable kendsgerning.
Retten konkluderede imidlertid, at pladen \ "giver ikke grundlag for at konkludere, at snebold stå ejere og operatører ville forbinde ORCHID CREAM Vanilla med SnoWizard et væsen det enestående, eneste kilde til denne duft og smag .... \"

Og så domstolen fastslog, at emnet registrering \ "blev korrekt beordret aflyst. \"

TTABlog Bemærk: SnoWizard har ikke klaret sig godt sidst på TTAB. Se:

HVID CHOKOLADE & chips, Serial nr. 77471425, fandt rent beskrivende for \ "fødevarearomaer. \"
CAJUN RED HOT, Serial nr. 77472649, fandt rent beskrivende for \ "aroma koncentrat til nonnutritional formål, nemlig aroma koncentrat til barberet is konfekt \"
Småkagedej, Serial nr. 77524268, fandt rent beskrivende for \ "fødevarearomaer. \"
Tekst Copyright John L. Welch 2011.

Ingen kommentarer: