LANG ENGAREALER PARK


\ "Legende børn på Long Meadow, 06.17.55 \"
(Høflighed The Herald-Sun avis)

Lang Meadow Park blev etableret i 1932 gennem donation af jord John Sprunt Hill til byen Durham, parken oprindeligt var adskilte, hvortil kun hvide. East End Park blev oprettet på samme tid (også doneret af Hill) en blok mod nord som en parallel facilitet for afrikansk-amerikanere.

I 1937 hjalp Works Progress Administration til finansiering af opførelsen af en pulje på Long Meadow Park.


Luftfoto af Long Meadow Park, 1959.


\ "Sunrise Service på Long Meadow Park \" - 04.01.56 - søger sydvest.
(Høflighed The Herald-Sun avis)

Jeg ved ikke, hvornår byens parker var desegregated. Som beskrevet tidligere, kvarteret demografiske ændret sig betydeligt i 1960'erne som afro-amerikanere fordrevet fra Hayti flyttede ind i tidligere overvejende hvide kvarter. Hvid flyvning fulgte.

Efter at være faldet ind i nogle forfald af 1990'erne blev parken i fokus i væsentlig renovering i begyndelsen af 2000'erne, som bl.a. har to meget flot baseball diamanter doneret af Durham Bulls for Little League, og en $ 500.000 renovering af byen, som omfattede nye legeredskaber, renoveret basketball, og en alvorlig opgradering til svømmehal (jeg tror det har en vandrutsjebane.) Goose Creek var også "renoveret" i stort set samme måde Tredje Fork Creek var gennem Forest Hills - med oprettelsen af en mere naturlig vandløbsnære buffer med græsser, osv. Selv om jeg forstår ræsonnementet bag denne, var det fjerne et meget attraktivt sæt af granit vægge og detaljer, at foret løbet af åen gennem lange Meadow.

Summen af disse renoveringer - især når parret med faciliteterne på East End Park en blok væk - er nogle af de flotteste park faciliteter / største mængde af park faciliteter i byen.


Lang Meadow pool, 01.15.11


Goose Creek, 01.15.11


Baseball diamanter, 01.15.11

Find dette sted på en Google Map.

35,99352, -78,88384

Ingen kommentarer: