512 medlemmer til at deltage Job Ansaettelse Event

New York City District Council for Carpenters havde en 1 Dag Evaluation Program denne sidste lørdag i Labor Tekniske Skole for sin store skubbe i retning af at ansætte nye råd repræsentanter.

I kølvandet på skyldige anbringender i slutningen af juli af John Greaney, den tidligere præsident og business manager for lokale 608, og Michael Forde, den tidligere sekretariatschef-kasserer i District Council, har talrige repræsentanter for Rådet enten pludselig pensioneret, fratrådt, blevet suspenderet eller fyret.

I et forsøg på at besætte de ledige stillinger i District Council mail et brev den 2. august, der søger efter \ "aggressive, dedikeret, engageret, aktiv medlem af en fagforening \" er interesseret i at udfylde stillingen.

Leje Begivenheden blev overværet af 512 medlemmer, og var godt organiseret og udført meget professionelt, med over 50 UBC repræsentanter fra hele landet.

Medlemmerne blev opdelt i to sessioner, der startede fra 8:00 til 12:00 og fra 13:00 til 5:00.

Medlemmer var forpligtet til at udfylde en 6-sides spørgeskema og blev individuelt interview med UBC arrangørerne i ca 25 minutter så givet et ordforråd og flere læseforståelse test.

Tidligere fagforeningsmand Patrick Brennan, sagde "i 2009 var jeg en del af en gruppe på omkring 70 medlemmer, der har udfyldt samme 3 Dag Ansættelse Program og deltog i en ceremoni i Rådet, hvor vi fik at vide, \" vi er i den potentielle fremtidige ansættelse pool. \ "\" Bare gør du spekulerer på, som vil få jobbet denne gang. \ "

\ "Det er ikke, hvad jeg forventede, jeg troede, at evalueringen vil være mere jobrelaterede, \" sagde en tømrer, der kun ville udtale sig på betingelse af anonymitet.

Dette var det første skridt i ansættelsen. Medlemmer, der består denne \ "1 Dag Evaluering \" vil blive anmeldt og godkendt i en 3-dages Evaluation Program senere på året.

(Update 5 oktober, John's note: Ca. 112 breve er blevet sendt til godkendelse i de 3 Dag evalueringsprogram.)

Ingen kommentarer: