New Business Center ud til en Rocky start

Klik for at forstørre


Officielt åbner for erhvervslivet, det nyoprettede \ "Manhattan Business repræsentant Center \" er blevet rystet af korruption og set det's mandskab reduceret med over 45 procent i kølvandet på skyldige anbringender af John Greaney og Michael Forde.

I marts satte Rådet vejleder Frank Spencer op \ "Center \" som en måde at "bedre repræsentere medlemskabet \" og \ "forbedre den måde, vi driver forretning" i fremtiden.

Han udnævnte Lawrence D'Errico og Martin Deveraux, "Regionale ledere," har til opgave at "distribuere opgaver til repræsentanter, og at sikre, at alle job besøg og relaterede oplysninger er dokumenteret og sat i en omfattende database."

Han flyttede fem repræsentanter fra lokale 157 og syv repræsentanter fra lokale 608, for at "samle råd organisationens bestræbelser og sikre, at der føres registre præcist og fyldestgørende."

Den \ "Center's \" nye repræsentanter begyndte at løbe en fejl på fredag, 16 juli, da John Greaney, den tidligere præsident og business manager af Lokale 608, erklærede sig skyldig i Manhattan Federal Court til alle 13 punkter mod ham.

Straks efter at lære af anbringendet ved Greaney, rapporterede vi, at Regional Manager, Martin Devereaux, og repræsentanter Maurice McGrath og Tom Costello aftalt at mødes på Bronx kontor Lokale 608, angiveligt for at ødelægge union dokumenter eller andre ting af betydning, der var låst inde i et arkivskab.

Review Officer, var Dennis Walsh kaldt, og ankom til Bronx kontor før de tre mænd tilbage. Da han blev spurgt af Walsh, hvorfor de ønskede adgang til de låste arkivskab, alle tre mænd gav modstridende svar, siger en kilde.

Tolv dage senere onsdag 28. juli Michael Forde, at det påberåbte tidligere eksekutivsekretæren-kasserer i New York City District Council for Tømrere, skyldig i Manhattan Federal Court til at deltage i en 15-årig afkrævning af ordningen.

I kølvandet på Fordes tilståelse ... Director of Operations, Maurice Leary, pludselig trak sig tilbage, repræsentanter Maurice McGraft og Tom Costello også pludselig gået på pension, repræsentanter Ed Maudsley fratrådt, repræsentanter Ron Rawald og Danny Demoratowere suspenderet uden løn, og regional manager, var Martin Devereaux fyret.

Devereaux, der løb Lokale 608 efter Greaney blev arresteret, er i seværdigheder af Review Office Walsh, siger kilder.

I 2004 blev Devereaux og Forde dømt i en bestikkelse sag, der involverer en mand i forbindelse med New Jersey's DeCavalcante forbrydelse familie. Den overbevisning var væltet, og de slog den rap i en 2008 ny retssag.

Afbilledet Lawrence D'Errico (l) og Paul Capurso (r) Union embedsmænd sagde, var Devereaux fyret for misbrug union penge og nægter at samarbejde med Walsh.

Walsh er \ "at foretage flere undersøgelser af korrupt adfærd ... der vil bære frugt inden længe. \"

I ryste-up, der fulgte, udnævnte Frank Spencer \ "Regional Manager, \" Lawrence D'Errico, \ nye "Fungerende direktør for Operations, \" for at erstatte Maurice Leary, og repræsentative Paul Capurso, at nye regionale Manager.

D'Errico's udnævnelse er under \ "review \" af Walsh, siger kilder.

Paul Capurso blev udnævnt repræsentant for Rådet af Mike Forde, i juni 2008. Capurso, er den mindst erfarne af de resterende repræsentanter og nu kun \ "Regional Manager. \"

Tømrere bekendt med \ "Center's \" repræsentanter var chokeret over at lære Capurso er nu i spidsen Regional Manager.

\ "Det hele stinker, det ser ud hver dag er der et andet lag af korruption fundet. Hvorfor ikke bare fyre dem alle og starte forfra. Realiseringen af et junior repræsentant, regional manager er latterlige, er det det lysere fremtid deres fortælle os om . \ "

Henvendelser til Center vedrørende udnævnelsen af Capurso blev mødt med \ "ingen kommentarer. \"



Ingen kommentarer: