Cary Kane navnet "ERISA Law Firm of the Year \"

Af Stephanie West

Arbejdsmarkedet advokatfirmaet Cary Kane LLP er blevet udnævnt til 2011 "ERISA Law Firm of the Year" for De Forenede Stater ved Finance Monthly Magazine, en international publikation med udgangspunkt i England, som læses af advokatfirmaer, corporate finansfolk, og internationale og indenlandske selskaber. Finansloven Månedlig lov Awards er lavet af tabulerer stemmer modtaget fra bladets læserskare.

Cary Kanes ERISA praksis fokuserer på union tilknyttede fordele midlerne. "Jeg synes, det vidunderligt, at en union-side advokatfirma kan genkendes af læsere af en international finansiering publikation som ERISA Law Firm of the Year i USA," sagde Larry Cary, en stiftende partner i firmaet. "I mange år har jeg forsøgt at udvikle vores ERISA praksis til det punkt, hvor det kan blive den anerkendte fremtrædende EU-side ERISA advokatfirma i New York City og jeg tror, ​​vi er på vej," tilføjede han.

Cary har over 25 års erfaring med retssager på vegne af og rådgive union fordele midlerne. Han fungerer som en udpeget administrator for TWU Lokale 100 på New York City Medarbejdere 'Retirement System, der har $ 44 milliarder i aktiver, 300.000 deltagere og er det største kommunale pensionssystemet i USA.

Ingen kommentarer: