Del Punkter til November 13

Farm Nyheder: Vi har endelig haft vores første frost natten mellem den 2. november som sætte en stopper for tomaterne til gode ... heldigvis har vi planlægningssikkerhed med masser af kolde-hårdføre greens og urter, der holder producerer selv at blive frosset til tider. For dem af jer med børn, er en af vores yndlingsopskrifter makaroni og ost med broccoli - en fantastisk måde at arbejde disse veggies i nogle standard komfort mad. Fennikel er fantastisk slow-stegt med masser af olivenolie i en lukket skål i ovnen (efter ca 45 minutter til en time, det bliver blødt og sød), mens du steger dem vinteren Græskar.

Vinter dele og æg aksjer tilmeldinger er officielt åbent nu, du kan tilmelde dig online på www.gardenofevefarm.com / WinterCSAShare.htm med et kreditkort, eller det kan debitere din checkkonto. Vi vil have pickup steder på Riverhead gården, Williamsburg, Bushwick, og Kensington Windsor Terrace. Hertil kommer, vi normalt har folk bringer kasser tilbage til Bayport og Roslyn, så vi bør være i stand til at hjælpe dig koordinere en delebil, hvis du har brug for det. Bedes du kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp med det nye system på farmer@gardenofevefarm.com!

Vi glæder os til at fejre høsten på to CSA potlucks, en øst og en vest. Denne lør 13 nov 7 til 9 kl vil vi gerne invitere alle vores NYC CSA medlemmer, venner og familie (og nogen fra noget andet sted, der ønsker at gøre turen) for at slutte sig til os på Brooklyn Køkken, 100 Frost Street, mellem Leonard Street og Manhattan Avenue .

Næste Søndag 21 november fra 5 til 8 pm vi opfordre vores CSA medlemmer til at slutte sig til os på Riverhead Farmstand for en Harvest Potluck med nogle hjemmedyrkede kød, samt grøntsager. Vi har set dig, men har vi virkelig fået at mødes? Vi vil tage fordel af denne høst at spise, drikke og være glade. E-mail farmer@gardenofevefarm.com med spørgsmål og RSVP. Begge arrangementer er gratis!

Dele elementer for Nov 10, 13:
£ 3 søde kartofler
2 Porrer
1 bu braisering greens
1 bu koriander
1 hoved salat
1 hoved broccoli eller blomkål
1 pære fennikel
1 agern squash og 1 karneval squash

Muligt: 1 bu grønkål, bok choi eller collards

Frugt aktie: ca 10 æbler (5 pund).

Ingen kommentarer: